Help mee met de kerstpakkettenactie en schrijf je nu in!

We gaan er weer voor, samen met jou, in het weekend van 15 en 16 december! Inzamelen in de supermarkt, producten sorteren bij de voedselbank en kerstpakketten uitdelen aan sociale minima in Zwolle. DE kerstpakkettenactie van Zwolle gaat er weer voor, samen met jullie! Zo’n 2.800 huishoudens in Zwolle rekenen ook dit jaar weer op een feestelijk kerstpakket vol ingezamelde producten uit Zwolle. Deze jaarlijkse kerstactie, voor en door Zwollenaren, kan alleen maar bestaan dankzij jouw hulp!

De Kerstpakkettenactie Zwolle heeft zich als doel gesteld om dit jaar 2.800 mooie dozen te maken. Deze zijn voor bijvoorbeeld de Voedselbank en de daklozenopvang. Wist u dat we bij de actie maar liefst 700 vrijwilligers nodig hebben? Daar gaan we dit jaar weer voor! 

Wanneer kan je helpen?

Via het online inschrijfformulier op www.kerstzwolle.nl kan je jezelf – of als groep –eenvoudig inschrijven voor een klus op vrijdag 15 december, zaterdag 16 december, maandag 18 december of dinsdag 19 december.

Wat kan je doen?
Er zijn verschillende klussen om je op in te schrijven:

1) het inzamelen van boodschappen in een supermarkt

2) het coördineren van het inzamelen van de boodschappen bij supermarkten,

3) het vervoeren van de boodschappen van de winkel naar de voedselbank,

4) het sorteren van de boodschappen bij de voedselbank en

5) het inpakken van de kerstpakketten.

Geld geven mag ook
De webshop op www.kerstzwolle.nl is ook dit jaar weer in gebruik en er wordt al volop geshopt! Hier kan je een kerstpakket kopen of doneren. En hebt je geen tijd voor een vrijwilligersklus? Je kan natuurlijk ook geld doneren via onze website www.kerstzwolle.nl.

Bedankt!
Meer weten over de actie? Kijk op www.kerstzwolle.nl. Hou ook onze Facebookpagina in de gaten voor updates en nieuwtjes. Help jij mee om ook deze kerst de sociale minima van Zwolle te verrassen met een goedgevuld kerstpakket? Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *