Begeleid Wonen

JP van den Bent stichting
www.jpvandenbent.nl
Organisatie met lokaties in de stad Zwolle voor begeleid wonen. Men heeft ook een kort verblijf tehuis. Veelal gaat de toewijzing via het CIZ en kan mede begeleid worden door MEE Ijsseloevers.

Overstap De
www.overstap.nl
Begeleidingsorganisatie voor jongeren met een Wajong uitkering. De organisatie levert onder andere een jobcoach en werkt mee aan de ontwikkeling van de jongeren die bijvoorbeeld in een wajong regeling vallen.
Willemsvaart 1-104, 8019 AA Zwolle
T: 038 – 426 53 01
E: info@overstap.nl

Omega
www.omegagroep.nl Organisatie met lokaties in de stad Zwolle voor begeleid wonen. Veelal
gaat de toewijzing via het CIZ en kan mede begeleid worden door MEE
IJsseloevers.

Wajong
www.uwv.nl/particulieren/arbeidsbeperkt/index.aspx?wt_ga1=9287577422_189903231334&wt_kw1=e_9287577422_wajong Jonggehandicapten en studenten die op jonge leeftijd arbeidsongeschikt raken, krijgen via de Wet Wajong ondersteuning bij het vinden van werk bij een reguliere werkgever. Als ze door hun beperking niet genoeg geld kunnen verdienen om in hun eigen levensonderhoud te voorzien, krijgen zij een (aanvullende) uitkering.

Woon Zorg Groep www.woonzorggroep.nl
Bij noodgevallen en paniek situaties alarmeert u met één druk op de knop een service center. De servicecenter medewerker schakelt daarna ambulance, politie of andere hulpdiensten in. Personen alarmering betekent snel hulp bij de hand. Onmisbaar dus voor ouderen, gehandicapten en langdurig zieken. Dit veilige systeem zorgt ervoor dat u
langer zelfstandig kunt blijven wonen en functioneren.

Foto Wakke – Fototentoonstelling ’16