Leerhuisavonden afgesloten bij de Voedselbank

op 14 november jongsleden werden door het DPZ de vier Leerhuisavonden afgesloten voor de cursisten die hoofdzakelijk bestonden uit aangestelde diakenen. De eerste avond werd verzorgd door Derk jan van der Poel die een inleiding verzorgde over praktisch diaconaat. Peter van der Kamp verzorgde de 2e avond met een theologische verdieping over het diaconaat. De derde avond werd verzorgd door Wiebe Feenstra en Karin te Horst die als gemeentelijk ervaringsdeskundige inging op de praktijk van armoede en schulden. In de vierde avond verzorgde Fokke van Dalen een presentatie over het DPZ en Derko den Otter en Nellie Sporre verzorgden de presentatie over de voedselbank. De avond werd afgesloten met het uitreiken van een leerhuis certificaat.

Certificaat leerhuisavond 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *