Infomarkt

Uitnodiging Wegwijsbeurs

Wegwijsbeurs
Op 19 mei 2022 organiseren de gemeente Zwolle en het Diaconaal Platform Zwolle in samenwerking met verschillende organisaties de ‘Wegwijsbeurs’ in het Academiehuis. Deze informatiemarkt heeft als doel meer aandacht en bekendheid onder Zwollenaren te generen voor organisaties die zich bezig houden armoederegelingen, schuldhulpverlening en laaggeletterdheid. 

Dit naar aanleiding van een eerdere notitie van het DPZ

Tijdens dit festival zijn er verschillende, uiteenlopende standhouders waar mensen terecht kunnen voor vragen en informatie. Dit zijn organisaties, professionals, vrijwilligers en wijk- en buurtinitiatieven die iets te bieden hebben op het gebied van financieel welzijn en zelfredzaamheid. Ook zijn er activiteiten voor jong en oud en verschillende korte optredens van lokale muzikanten. Hiermee hopen we een open en toegankelijke sfeer te creëren en tegelijkertijd het brede aanbod aan organisaties te laten zien.

Doelgroep
Naast dat het festival bedoeld is voor de inwoners van Zwolle, is het ook een kans voor de deelnemende organisaties om elkaar beter te leren kennen, te netwerken en over elkaar te leren.

Vitaal & Veilig Thuis dag druk bezocht – RTV FocusOuderenbeurs