Iedereen t€elt festival Academiehuis Grote Kerk (Grote Markt).

Op donderdag 19 mei a.s. is er het ‘Iedereen t€elt festival’. Als Diaconaal Platform Zwolle zijn we direct betrokken geweest bij de organisatie van dit festival. Een vergelijkbare bijeenkomst heeft een aantal jaren geleden plaats gevonden bij de Hogeschool VIAA.

Voor dit festival is samenwerking gezocht met een aantal partners in de stad w.o. Present Zwolle, gemeente Zwolle, Stadkamer, Travers en ZwolleDoet.

Deze samenwerking heeft geleid tot het festival van donderdag 19 mei a.s.

Het is een markt en festival met een informatief, maar ook een leuk en gezellig karakter. Je kunt hier bijvoorbeeld informatie vinden over hoe je bewuster met beperkte middelen om kunt gaan.

Het zijn dure tijden voor iedereen en voor sommigen komt de klap wel extra hard aan. Wat kun je doen om beter rond te komen of wellicht ken je mensen die niet rond kunnen komen. Zwolle kent veel organisaties die hierbij kunnen helpen. Zo’n 50 organisaties presenteren zich op dit festival. Je kunt met deze organisaties kennis maken, informatie inwinnen of …………….

Het festival heeft ook een netwerkfunctie, het is gewoon leuk en ongedwongen op een unieke locatie.

In korte tijd en op een leuke en informele wijze kun je kennismaken met veel organisaties uit het sociaal domein. Het is niet alleen bedoeld voor diakenen of diaconale medewerkers, maar voor iedere Zwollenaar!

Daarom willen we jullie vragen om bijgaande publicaties zo breed mogelijk te verspreiden. Voor het festival zijn ook fysieke flyers en posters beschikbaar die op de leestafel kunnen worden gelegd of kunnen worden opgehangen. Laat het adres even weten en je krijgt per kerende post het gewenste aantal toegezonden.

We hopen dat velen van jullie en jullie gemeente er zijn. Goed om als diaconieën en kerken hier aanwezig te zijn en daarmee je betrokkenheid bij de stad te laten merken.

Zoals gezegd vindt het plaats op donderdag 19 mei a.s. van 11.00 tot 20.00 uur in het Academiehuis Grote Kerk (Grote Markt).

Hartelijke groet,

namens Diaconaal Platform Zwolle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *