Vredesweek 2022 met activiteiten

Doe je mee met het bouwen aan  een Vredesengel?

De Vredesweek gaat dit jaar over “Generatie Vrede staat op!” Daarom nodigen we kinderen uit om samen met kunstenares Jacomijn Schellevis verder te bouwen aan een Vredesengel. Op 17 september onthullen we de Vredesengel aan het begin van de Walk of Peace. Deze vredeswandeling is dit jaar in de wijk  Assendorp .

Dit is een initiatief van het Vredesplatform Zwolle www.vredesplatformzwolle.nl en de Kinderraad.

Of noteer een datum en activiteit uit het programma van 17 tot en met 25 september en zie alvast naar het programma in de flyer voor pagina of de flyer binnen pagina. Je kunt gewoon langs komen bij de activiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *