Inzamelactie kerken voor Oekraïne

Wat hebben we nodig!? 

LET OP: ALLEEN SCHONE EN HELE GOEDEREN WORDEN INGENOMEN 

We zijn druk bezig met het verzamelen van goederen die richting Oekraïne kunnen. Daarbij hebben we jullie hulp nodig.  Onderstaande lijst bestaat uit goederen waar op dit moment behoefte aan is:  

– Bedden (zo licht mogelijk)  – Stapelbedden – Schone matrassen  – Hoofdkussens – Dekens – Lakens  – Kussenslopen – Dekbedovertrekken – Thermokleding – Ondergoed  – Sokken  – Babyvoeding – Kleding voor kinderen, geen jassen  – Pampers/luiers – Billendoekjes – Zeep – EHBO kit  – Verband  – Pleisters  – Maandverband  – Knuffels (niet al te groot en schoon) – Blikken macaroni, spaghetti, rijst, meel, groenteconserven (geen glas)  

Inleveren kan vanaf maandag 7 maart. Iedere werkdag tussen 14:00-17:00 en van 19:00-21:00 aan de Buitengasthuisstraat 8, 8041 AB, Zwolle. 

Let erop dat je kwalitatief goed spul brengt. Spullen die kapot of oud en versleten zijn kunnen we niet gebruiken. Kleding gesorteerd aanleveren.  Alvast super bedankt voor jullie hulp en aanbod! We hopen op deze manier met elkaar veel mensen te kunnen helpen in deze moeilijke tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *